Tidszon i Ryssland

Ryska federationen


Vilka tidszoner har Ryssland?

I tabellen hittar du de tidszoner som observeras av Ryssland för tillfället.

UTC +/- Tidszon & förkortning Exempelstad Lokal tid
UTC +02:00EET - Eastern European TimeKaliningradFre 05:50:21
UTC +03:00MSK - Moscow Standard TimeMoskvaFre 06:50:21
UTC +04:00SAMT - Samara TimeSamaraFre 07:50:21
UTC +05:00YEKT - Yekaterinburg TimeJekaterinburgFre 08:50:21
UTC +06:00OMST - Omsk Standard TimeOmskFre 09:50:21
UTC +07:00KRAT - Krasnoyarsk TimeKrasnojarskFre 10:50:21
UTC +08:00IRKT - Irkutsk TimeIrkutskFre 11:50:21
UTC +09:00YAKT - Yakutsk TimeYakutskFre 12:50:21
UTC +10:00VLAT - Vladivostok TimeVladivostokFre 13:50:21
UTC +11:00MAGT - Magadan TimeMagadanFre 14:50:21
UTC +12:00ANAT - Anadyr TimeAnadyrFre 15:50:21

Sök efter ett lands tidszon

Dela sidan